EvoHome van Honeywell

EvoHome van Honeywell

Maak uw huis comfortabeler en bespaar op uw energiekosten met de evohome van Honeywell. Klimaatec adviseert en installeert dit slimme warmteregelsysteem bij u thuis. Lees meer

Of het nu gaat om het verwarmen van een woonhuis met een kantoor, of het regelen van een complete klimaatbeheersing. Met een goede basis aan regeltechniek zijn er vele mogelijkheden zoals:

  • Weersafhankelijke- en/of groepsregelingen

  • Draadloze thermostaten voor vloerverwarming of radiatorkranen

  • Schakelpanelen (met of zonder PLC/GBS) voor ketelhuizen en ventilatiesystemen

Ontwerp in overleg

Wanneer er vooraf goed wordt nagedacht over de mogelijkheden van de installatie, dan is het vaak vrij eenvoudig om dit geheel naar wens te regelen. Door de huidige techniek zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Bij een nieuw te ontwerpen schakelpaneel is het daarom belangrijk, dat u als klant weet wat deze mogelijkheden zijn zodat er een efficiënt en economisch resultaat behaald wordt.

Van concept naar eindproduct

Na goed overleg over de wensen en mogelijkheden, wordt er een concept gemaakt van het nieuwe schakelpaneel. Het ontwerp wordt meestal in eigen beheer gemaakt zodat u verzekerd bent van de gemaakte afspraken. Na akkoord wordt het paneel door deskundige bouwers geassembleerd. Door deze combinatie ontstaat er een product van topkwaliteit!
Nadat het paneel gemonteerd en getest is, ontvangt u de nodige uitleg met daarbij de schema’s van het paneel.