Geachte bezoeker,
Vanaf 05-02-2020 verzoeken wij u gebruik te maken van het klantbeoordelingssysteem klanten-vertellen van Techniek Nederland.
Mijn dank aan ieder op die oude manier de onderstaande referenties hebben achtergelaten.
Met vriendelijke groet,
Peter Bloemberg.

Woonplaats: Pijnacker

Bedankt Peter voor het regulier onderhoud. Duidelijk, eerlijk, vlot en erg vriendelijk. Fijn dat we bij je terecht konden. Ik raad je van harte aan bij iedereen uit de regio.

Woonplaats: Delfgauw

Peter levert heel goed werk. Ik heb zelden zo'n vakman over de vloer gehad! Zoek je een zeer accurate, vakbekwame en vriendelijke installateur? Dan moet je bij KlimaaTec zijn.

Woonplaats: Rijswijk

Peter heeft bij ons een nieuwe radiator geplaatst. Hij is deskundig , werkt netjes en komt de afspraken na . Verder geeft hij ook ongevraagd goede adviezen als hij iets ziet dat naar zijn mening beter kan. Zeer tevreden.

Woonplaat: Pijnacker

Heel erg tevreden over de service en dienstverlening van Peter. Erg vriendelijk en vakkundig.
Komt al heel wat jaren de wtw en cv onderhouden.

Woonplaats: Den Haag

Peter komt al jaren bij ons voor periodiek onderhoud. Hij heeft onlangs een nieuwe ketel voor ons geplaatst en convector put renovatie gedaan. Wij zijn uitermate tevreden over zijn werkzaamheden. Verder is Peter enorm vriendelijk en zorgvuldig. Wij bevelen Peter dan ook van harte aan voor uit voeren werkzaamheden.

Woonplaats: Bergschenhoek

Peter is een Professional ! En altijd vriendelijk en voorkomend.
Altijd een goed gevoel als hij weer is geweest.